Sadržaj stranica je isključivo informativnog karaktera i nije ni na koji način obvezujući za Hrvatsku banku za obnovu i razvitak (nadalje: HBOR)

To osobito znači da ove web stranice ne sadrže pravno obvezujuće navode. HBOR ne preuzima odgovornost za točnost, potpunost i aktualnost informacija i stavova objavljenih na našim web stranicama. HBOR pridržava pravo izmjene ove internetske stranice u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

HBOR nema nikakvu kontrolu niti utjecaj na sadržaj web stranica trećih osoba kao niti na usluge i proizvode koji su učinjeni dostupnima na web stranicama trećih osoba. HBOR ne snosi niti preuzima odgovornost za nikakve izravne i/ili indirektne štete ili gubitke prouzročene korištenjem web stranica od strane posjetitelja i/ili korisnika koje su pod kontrolom trećih osoba. Posjetitelji i/ili korisnici preuzimaju punu i neograničenu odgovornost prilikom posjećivanja web stranica trećih osoba putem veze na ovoj web stranici.